Karuna Reiki cursussen tot en met de Mastergraad

 

Bent U Reikimaster (3A of 3B) in het Usui systeem? Dan kunt u verder met de Karuna Reiki leergangen.                    De Karuna Reiki energie heeft een hogere trilling dan de Usui energie waardoor uw energiesysteem naar een hoger trillingsniveau wordt gebracht door de inwijdingen die u bij elke leergang ontvangt.  De pure zachte Karuna energie is gericht op compassie en mededogen. 

 

Tijdens de cursusdagen voor de eerste en tweede leergang ( beide 1 dag) krijgt u 8 Karuna symbolen aangereikt die u kunt gebruiken voor uzelf en bij de Reikibehandelingen die u geeft.  Na een cursusdag gaat u, net als in het Usui systeem, door een reinigingsperiode van 3 weken op lichamelijk - en emotioneel gebied.

 

Tijdens de Mastercursus 1e en 2e leergang ( dit zijn 2 aparte dagen) krijgt u er nog eens 3 Mastersymbolen bij.  Door deze nieuwe symbolen ook te gebruiken kunt u de klanten gerichter behandelen en ondergaat uzelf een verdere verdieping door de Karuna energie zijn werk te laten doen ( inwijdingen) en door de symbolen ook voor uzelf te gebruiken. Op spiritueel niveau zal er nu ook transformatie optreden. Tijdens de cursusdagen is er ruimte om met uw persoonlijke stukje aan het werk te gaan.

 

Bij elke leergang zijn cursusmateriaal en een certificaat inbegrepen die ik bij Karuna Reiki Nederland bestel.             U wordt na iedere cursus geregistreerd in hun register. Daarnaast verzorg ik op de cursusdagen de lunch en is er de hele dag koffie/ thee en water beschikbaar.

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u mij per mail of telefoon bereiken en sta ik u graag te woord.