Behandelingen:

Ontspannningsmassage: deze behandeling kunt u kiezen als u behoefte heeft aan ontspanning en om even de tijd voor uzelf te nemen. Maar ook wanneer u een spanningsgebied heeft in de rug, schouders of nek, kan ik daar met een stevigere ontspanningsmassage een goede bijdrage aan leveren.

U kunt kiezen voor een behandeling van 30, 40 of 50 minuten.

Reikimassage: een verdieping op de ontspanningsmassage omdat veel klanten een diepere ontspanning ervaren door de combinatie van Reiki met massage. Wanneer uw spieren pijnlijk hard zijn, kan ik met deze combimassage meer bereiken om afvalstoffen los te maken omdat Reiki de scherpe kantjes van de pijn wegneemt. Daardoor kan ik het pijnlijk gebied steviger masseren.

U kunt kiezen voor een behandeling van 40 of 70 minuten.

Hotstone massage: een stevige massage met verwarmde stenen ( 50-55 graden) die deze warmte aan uw spieren/lichaam overdragen. Erg prettig in de koude wintermaanden maar ook buiten dit jaargetijde kan een hotstonemassage een welverdiend cadeau voor uzelf zijn. Daarnaast kan het diverse klachten verminderen.

U kunt kiezen voor een behandeling van 50 of 70 minuten.

Reikibehandeling; een ontspannende behandeling waarbij uw energiesysteem weer wordt aangevuld waar nodig en in balans wordt gebracht. Als er sprake van blokkades zijn ( die zich uiten in lichamelijke of emotionele ongemakken) kunnen deze bij 1 of meerdere behandelingen al verminderen of opgelost worden.

Deze behandeling duurt ca. 50 minuten.

Wilt u graag uw persoonlijke situatie bespreken of heeft u toch nog vragen over de behandelingen dan kunt u mij mailen of bellen om te overleggen welke behandeling geschikt is voor u.